Сьогодні Начальник ОВА Сергій Борзов відзначив тренерів, спортсменів, а також провідних діячів та фахівців галузі фізичної культури та спорту за багаторічну плідну працю, любов до спорту та високі досягнення на міжнародній арені.

Почесні грамоти отримали учасники збірної команди Вінницької області з хокею на траві. Всі вони Майстри та Кандидати у майстри спорту України.

«В час, коли наші військові стоять на захисті наших цінностей і волі зі зброєю в руках, спортсмени відстоюють їх на спортивній арені. Саме зусиллями та наполегливістю наших талановитих спортсменів піднімається український прапор. І це вкотре нагадує всьому світові – Україна бореться скрізь: і на фронті, і в спорті, і в науці, і в інших галузях. – зазначив Сергій Борзов. – Ми робимо все можливе, щоб кожен, хто професійно займається спортом, мав змогу тренуватися, успішно готуватися до змагань та прославляти Вінниччину та державу загалом».

Також очільник області, від Міністерства молоді і спорту вручив посвідчення Майстра спорту України Володимиру Каплінському та Володимиру Костечку.

«Перемоги наших спортсменів – це перемоги України. Бажаю усім нашим спортсменам досягнення нових вершин!» - підкреслив Сергій Борзов.

Директор Департаменту

ЮЗВАК Світлана Юріївна

Іконка геолокація

Адреса: вул. Театральна, 14,
м. Вінниця, 21100

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92

"Гаряча лінія" Департаменту:

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92