16 грудня в залі Вінницької облержадміністрації відбулося спільне засідання Громадської ради при облдержадміністрації та Громадської ради при Вінницькій обласній Раді восьмого скликання  щодо обговорення та можливих пропозицій до двох надважливих документів, відповідно до яких здійснюватиметься життєдіяльність Віннцької області у наступному році: це бюджет Вінницької області та Програма соціально-економічного розвитку Вінниччини на 2022 рік.

У зібранні взяла участь заступник директора Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку ОДА Інесса Ратушняк, яка презентувала проєкт Програми соціального та економічного розвитку Вінницької області на 2022 рік.

В ході виступу було розглянуто структуру Програми, пріоритетні цілі та завдання відповідно до яких буде розвиватися область.

На разі, Програма економічного і соціального розвитку Вінницької області на 2022 рік пройшла низку слухань на засіданнях постійних комісій обласної Ради для винесення її на розгляд сесії 24 грудня 2021 року.

Обласний бюджет Вінниччини на наступний рік представив директор Департаменту фінансів облдержадміністрації Микола Копачевський, який докладно пояснив структури доходних та видаткових статей основного фінансового документу області, джерела фінансування різних обласних та регіональних програм, вислухав пропозиції представників громадських рад, які, можливо, будуть подані окремо – на найближчій сесії Вінницької обласної Ради 24 грудня 2021-го року, коли має бути розглянуто обидва документа.

 

 

Директор Департаменту

ЮЗВАК Світлана Юріївна

Іконка геолокація

Адреса: вул. Театральна, 14,
м. Вінниця, 21100

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92

"Гаряча лінія" Департаменту:

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92