Сьогодні, 10 вересня, напередодні відзначення Дня міста Вінниці, на Майдані Незалежності відбулася церемонія нагородження переможців ювілейного ХV ВІННИЦіЯнського фестивалю комедійного та пародійного кіно, який вже став традиційним для Вінниччини.

Проєкт «ХV МіжНародний ВІННИЦіЯнський фестиваль комедійного та пародійного кіно» став одним з переможців конкурсу з визначення програм (проєктів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка у 2021 році за рахунок коштів обласного бюджету.

Фестиваль, який вже 15 років поспіль зачаровує своїх глядачів кількістю запрошених на нього зіркових гостей та грандіозною шоу-програмою, став можливий завдяки фінансової підтримки Вінницької міської ради, обласної державної адміністрації, а також низки регіональних спонсорів та партнерів.

За час існування фестивалю в ньому прийняли участь більше 2 000 учасників, які представляли 45 країн світу.

Цього року гостями фестивалю стали Віктор Андрієнко, дует «Володимир і Великий» (Вар’яти-шоу), Олег Філімонов, Ян Левінзон, Євген Чепруняк та інші відомі українські зірки телебачення.

Нагородження переможців фестивалю відбувалося у декількох номінаціях, серед яких такі, як «Шорт, побери», «Анімація», «Музичний кліп» та «Реклама».

Переможців фестивалю нагороджено «Золотим летючим слоном».

Завершення ХV ВІННИЦіЯнського фестивалю комедійного та пародійного кіно супроводжувалося виконанням вже традиційної для нього пісні «ВІННИЦіЯнський фестиваль».

Церемонія нагородження ХV ВІННИЦіЯнського фестивалю комедійного та пародійного кіно транслювалася у прямому ефірі в мережі Інтернет на офіційному вебсайті фестивалю www.vinnician.org та доступна для перегляду.

  

 

Директор Департаменту

ЮЗВАК Світлана Юріївна

Іконка геолокація

Адреса: вул. Театральна, 14,
м. Вінниця, 21100

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92

"Гаряча лінія" Департаменту:

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92