Вчора, 19 серпня, на базі Донецького національного університету імені Василя Стуса розпочала свою роботу ІV Всеукраїнська школа публічної політики та адміністрування.

Проєкт «ІV Всеукраїнська школа публічної політики та адміністрування» громадської організації «Центр аналізу та розвитку громадських комунікацій «ДІАЛОГ» став одним з 23-х переможців конкурсу з визначення програм (проєктів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надаватиметься фінансова підтримка у 2020 році за рахунок коштів обласного бюджету.

Мета проєкту полягає у підготовці нового типу керівників органів державної влади та місцевого самоврядування – майбутніх лідерів, доброчесних державних службовців з чіткою державницькою позицією, навичками стратегічного мислення та вмінням працювати у команді.

Цього року учасниками школи стали представники органів місцевого самоврядування Вінниччини, зокрема Іллінецької міської об’єднаної територіальної громади, Барської міської ради та Лука-Мелешківської об’єднаної територіальної громади.

Інформаційним партнером проєкту є Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації.

«Донецький національний університет імені Василя Стуса та громадська організація «Центр аналізу та розвитку громадських комунікацій «ДІАЛОГ» – це наші партнери, з якими ми співпрацюємо не один рік. Всеукраїнська школа публічної політики та адміністрування – це інноваційний освітній захід, що спрямований на набуття учасниками конкретних знань, умінь та навичок, які вони зможуть застосувати у своїй управлінській діяльності», – зазначила директорка Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації Світлана Василюк.

Проєкт «Всеукраїнська школа публічної політики та адміністрування» започаткований у 2017 році та знайшов значний резонанс серед вінничан, зокрема серед випускників школи – голови районних державних адміністрацій Вінницької області та керівники структурних підрозділів обласної державної адміністрації.

По завершенню навчання випускники отримують спеціальні сертифікати, які підтверджують опанування навчальних модулів з основ командотворення, налагодження стратегічних комунікацій, поліпшення управлінських навичок, проєктної діяльності у сфері публічного управління та таких інших.

Організація та проведення на Вінниччині щорічних Всеукраїнських шкіл публічної політики та адміністрування систематично підтримується обласною владою та вже стало гарною традицією.

Посилання на відео:

https://www.facebook.com/schoolofpublicpolicyadmintration/?epa=SEARCH_BOX


 

 

Директор Департаменту

ЮЗВАК Світлана Юріївна

Іконка геолокація

Адреса: вул. Театральна, 14,
м. Вінниця, 21100

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92

"Гаряча лінія" Департаменту:

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92