Чергове засідання Громадської ради при обласній державній адміністрації відбулося вчора, 2 липня, в онлайн режимі за допомогою сервісу відеозв'язку Zoom.

Наразі для забезпечення виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-Co V-2», заходи Громадської ради при обласній державній адміністрації перенесено у медійну сферу.

Члени правління обговорили актуальні питання щодо сприяння організації та проведення роз’яснювальної роботи в об’єднаних територіальних громадах області з тематики використання ринку земель сільськогосподарського призначення, збільшення кількості фермерських господарств на території Вінниччини, а також щодо сучасних змін та нововведень у сфері земельного законодавства України.

Також, під час засідання обговорено нагальні проблеми нелегальних пасажирських перевезень в умовах карантину.

Найближчим часом на базі Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій Вінницької області планується провести навчання для членів Громадської ради при обласній державній адміністрації на тему: «Загострення інформаційної війни в умовах карантину», а також виготовити відповідні методичні матеріали з даної тематики – листівки та пам’ятки з інформаційної безпеки.

Нагадаємо, що організаційне забезпечення роботи та інформаційний супровід діяльності Громадської ради при обласній державній адміністрації здійснюється Департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації.

  

 

Директор Департаменту

ЮЗВАК Світлана Юріївна

Іконка геолокація

Адреса: вул. Театральна, 14,
м. Вінниця, 21100

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92

"Гаряча лінія" Департаменту:

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92