Минулий тиждень розпочався заходами для діток наших Захисників та Захисниць. Вони відвідали тюбінг-парк «Vinny Land», де каталися із гірок і бавились в сніжки. Це були дві години дитячих радощів та незабутніх емоцій.

Наступним заходом для дітей став перегляд мультфільму «Бажання» в кінотеатрі «Filmax». Стрічка запам’яталася цікавим сюжетом про здійснення найпотаємніших бажань.

Найменші наші підопічні на вихідних відвідали Вінницький академічний музично-драматичний театр ім. М.К. Садовського. Любителі казкових пригод переглянули  виставу про магію добра «Снігова королева».

Дорослі провели уїкенд у Вінницькій обласній філармонії ім. М.Д. Леонтовича. Слухали колядки та щедрівки різних регіонів України у виконанні Подільського камерного хору та хорами мистецьких шкіл Вінниці.

Фінальною крапкою насиченого тижня став виступ рок-гурту Kozak System, що відбувся приміщенні Вінницького державного педагогічного університету. Виконавці презентували музичну програму у стилі фолк-панк, яка стала своєрідним баченням учасників гурту незламності дух і віри у Перемогу.

Вдячні нашим партнерам за співпрацю та можливість подарувати нашим ветеранам святкову атмосферу відпочинку. Цінуємо Вашу підтримку.