Час - обмежений ресурс. І те, чим ми його наповнюємо, залежить лише від нас. Сьогодні знайти декілька вільних хвилин для того, що принесе вашому психоемоційному стану позитив не просто, але можливо. Принаймні із цим ми завжди допомагаємо нашим Захисникам, Захисницям та членам їхніх родин, влаштовуючи низку цікавих заходів.

Для ветеранів війни тиждень розпочався з романтичних мотивів камерного оркестру «Арката». В обласній філармонії ім. М. Леонтовича, солісти оркестру презентували концерт «З Іспанським мотивом», на якому заслужена артистка України Н. Лановенко вражала виконанням світових хітів із чуттєвими партіями скрипки.

Дітки наших Захисників та Захисниць мали можливість чудово провести час в ляльковому театрі. Вони із задоволенням занурилися в казкові пригоди головних героїв вистав «Попелюшка» та «Півтора жмені».

Найяскравішою подією тижня стала поїздка до Центру соціальної допомоги та реабілітації дітей «Шанс», що у селі Яришівка. Завдяки багаторічній співпраці Управління у справах ветеранів війни, МОМ та керівника закладу Сергія Новотарського, 5 родин ветеранів відпочили на свіжому повітрі і відкрили для себе позитивний вплив іпотерапії. Прогулянки верхи, смачний обід та море позитивних вражень від спілкування з кіньми запам’яталася учасникам відпочинку та мали неабиякий вплив на покращення ментального здоров’я.