Сірі осінні будні наганяють смуток і бажання проводити весь день під ковдрою. Саме для подолання осінньої нудьги, для наших ветеранів війни та членів їх сімей Департамент соціальної та молодіжної політики щотижня проводить заходи, спрямовані на подолання осінньої депресії.

Дітки мали змогу провести час у мотузковому парку «Активна країна», переглянути мультфільм «Космоголовий» у кінотеатрі Smart Cinema та завітати до лялькового театру на виставу «Коза-Дереза».

Дорослі в свою чергу провели час в обласній філармонії, насолоджуючись романтичними мотивами концерту «Осанна осені». Також наших ветеранів приємно вразив репертуар театру ім. М.К. Садовського. Захисники та Захисниці переглянули світову прем’єру вистави "Квітка. Пісня наяву й у снах", присвячена легендарній співачці Квітці Цісар.

Ще однією мистецькою подією для дорослих став виступ виконавця відомого гурту «ADAM», що підкорив серця слухачів своїми хітами. Не менш цікавим заходом минулого тижня стала поїздка до Центру соціальної допомоги та реабілітації дітей «Шанс», що у Яришівці, де її учасники каталися верхи та отримали безліч позитивних емоцій від кінних прогулянок. Це стало можливим завдяки нашим партнерам з Міжнародної організації з міграцій.