Департамент соціальної та молодіжної політики піклується про ментальне здоров’я ветеранів війни та членів їхніх родин. Для цього ми щотижня організовуємо для них відвідування заходів культурно-мистецького спрямування.

Днями, учасники бойових дій та члени їх сімей слухали пісні шведського гурту «АВВА» у виконанні Академічного симфонічного оркестру Хмельницької обласної філармонії. У залі обласної філармонії ім. М. Д. Леонтовича виконавці радували меломанів виконанням таких світових хітів, як "Dancing Queen", "Mamma Mia", "Take a Chance on Me", "Waterloo".

Також цього тижня наші ветерани були приємно вражені яскравим виступом соліста легендарної «Піккардійської Терції». Вокаліст Андрій Капраль виконував сповнені романтики композиції «Ти мій ангел», «Відчуваю», «Зустрічай», «Вікна почуттів», «Танець любові» та інші. Виконання музичних шедеврів було напрочуд чуттєвим та ніжним.

Ще однією музичною подією став виступ відомої співачки Таяни в музично-драматичному театрі ім. М.К.Садовського. Поп-виконавиця української естради вражала виконанням патріотичних пісень своїм кришталевим голосом.

Не оминули увагою і наших найменших любителів розваг. Діти із задоволенням провели час у мотузковому парку «Активна країна», що на березі озера. Їм дуже сподобалося проходити мотузкові маршрути та долати різноманітні перешкоди. Кожен з них спробував свої сили в підкоренні висоти і проходженні лабіринтів.

Доброю щотижневою традицією стало відвідування дітлахами театру ляльок. Цими вихідними вони насолодилися переглядом таких вистав як «Кошеня на ім’я Гав» та «Веселе мишеня». Маленькі глядачі були у захваті від цікавих пригод казкових героїв.