Для того щоб осінній настрій залишався по літньому теплим, Департамент соціальної та молодіжної політики щотижня дарує можливість ветеранам та членам їх сімей відвідати низку культурно-розважальних заходів.

Одним із таких для наших Захисників та Захисниць став виступ Подільського камерного хору в Обласній Філармонії ім. М. Д. Леонтовича. Його учасники презентували патріотичну програму «Нескорені» та вразили слухачів своїми найкращими творами, які демонстрували незламність нашої нації.

Також цього тижня завдяки співпраці з МОМ, ветерани та члени їх сімей відвідали кінну стайню «Центр соціальної допомоги та реабілітації дітей "Шанс"». Іпотерапія стала чудовим психологічним розвантаженням. Море позитивних емоцій отримали діти та дорослі від прогулянки верхи та частування тварин смаколиками.

А ось щодо наших найменших любителів веселих розваг, то свій вільний час вони із задоволенням провели в мотузковому парку «Активна країна». Проходження мотузкових маршрутів стало прекрасною можливістю для дітей позмагатися у вправності подолання перешкод.

Не менш цікавими тиждень був і для малюків. У ляльковому театрі вони із захопленням спостерігали за головними героями історії про мишей, які люблять сир. Також вони переглянули виставу «Весела подорож», на продовження якої дітлахи з нетерпінням найближчим часом.