Саме для того, щоб відпочинок був корисним та цікавим, Департамент соціальної та молодіжної політики продовжує організовувати для наших ветеранів та їх сімей заходи, спрямованні на заряд позитивними емоціями.

Відтак, минулий тиждень вражав різноманіттям заходів для дітей та дорослих. Традиційно до організації відпочинку доєднався спортивно-розважальний комплекс «Активна країна». Особливість їхнього мотузкового парку полягає в тому, що його територія має різні локації. Завдяки цьому кожен обрав собі відповідну зону відпочинку. У той час як діти підкорювали висоту на канатних маршрутах, їхні молодші братики та сестрички стрибали на батутах і бавилися в ігрових будиночках. Батьки ж в цей час відпочивали, милуючись неймовірним пейзажем осіннього лісу на березі озера.

Ті, хто полюбляє казкові сюжети та пригоди, із задоволенням відвідали кінотеатр Smart Cinema, де переглянули мультфільм «Мармадюк». Дорослі з дитячою безпосередністю на мить відволіклися від буденності, а дітлахи навипередки вгадували чим же закінчиться мультик про кумедного песика, з не менш кумедним ім’ям.

Також захоплюючою подією на цьому тижні стало відкриття нового сезону театру ляльок. Вистава «Золотий ключик» настільки сподобалася діткам, що вони з радістю ділилися своїми враження від побаченого. Щирі посмішки та оплески маленьких долоньок стали найкращою винагородою для акторів, які пообіцяли, що згодом обов’язково буде продовження історії про Буратіно.

Справжньою феєрією виявилися заходи, спрямовані на занурення глядачів у вихор театрального життя. Так шанувальники творчості Сергія Жадана, мали змогу відвідати презентацію його нового книги «Скрипниківка», придбати для себе примірник шедевру, взяти автограф та сфотографуватися з улюбленим письменником.

Минулого тижня поціновувачі театрального мистецтва переглянули  п’єсу «Народний Малахій», яка є предметом багаторічних суперечок аспектів літературного та філософського аналізу. Трагікомедія запам’яталася глядачам прекрасною грою акторів та вмінням передавати зі сцени емоції, які пронизують свідомість.

А ось тих, хто любить музику та кіно, радо зустріли організатори концертів у Обласної філармонії ім. М. Д. Леонтовича. Улюблені саундтреки із культових кінострічок повернули присутніх у минуле і сповнили серця ностальгією за такими фільмами як «Титанік», «Вогнем і мечем», «Зоряні війни».

Меломани насолоджувалися концертною програмою ансамблю пісні і танцю «Пісенне мереживо Поділля». Виконавці радували вишуканим фольклором, що був зібраний з невичерпної скарбниці народної творчості нашого краю. Заворожуюче звучання хору, унікальні голоси солістів та запальний оркестр залишили у глядача неповторне враження.

Таким чином, завдяки нашим партнерам, наші Захисники і Захисниці та члени їх сімей чудово відпочили та відновили сили перед початком наступного тижня.