Перший осінній тиждень розпочався із проведення активного відпочинку саме для діток, адже не дивлячись на початок навчального року має бути ще й дозвілля, яке хочеться урізноманітнити.

Вкотре чудовий настрій і незабутні враження дітворі дарує мотузковий парк Дружби Народів, що гостинно приймає своїх відвідувачів на березі Вишенського озера. Екстремальні маршрути «Активної Країни» включають в себе підняття по мотузковій драбині, пересування по канату над безоднею, форсування над прірвою по хиткому містку, швидкісні спуски з металевих тросів. Учасники дійства долали намічений шлях та були вражені різноманітністю підвісних конструкцій, а інструктори вправно допомагали всім проходити перешкоди.

Для дорослих, щоб покращити мінливий осінній настрій, було організовано відвідування романтичних концертів в Обласній філармонії ім. М. Д. Леонтовича. Талановиті артисти музичного гурту «Оберіг» радували народними піснями та улюбленими усіма творами українських співаків: Святослава Вакарчука, Віктора Павліка, Христини Соловій та інших відомих виконавців. А ось для всіх, хто кохає і кого кохають, було презентовано програму групи «Освідчення в любові». Саме про кохання варто говорити завжди: і в добрі часи, і в часи випробування. Це почуття змогли передати артисти всім присутнім, виконуючи музику Ф. Шуберта, Ф. Шопена, Г. Майбороди, П. Майбороди, Н. Рота, А. П’яццолли.

Дякуємо нашим партнерам за надану можливість отримати заряд позитивних емоцій, чудово та гарно відпочити ветеранам та їхнім родинам.