Завдяки співпраці Департаменту соціальної та молодіжної політики ОВА з ТОВ «Активна країна» в останній тиждень літа діти ветеранів війни мали можливість відпочити в спортивно-розважальному комплексі «Мотузковий парк». Головне на маршрутах парку – це безпека. Тож перед проходженням учасників поінформували про те, наскільки важливо дотримуватися особистої безпеки, правильно використовувати спорядження.

Також минулого тижня наші дітлахи відвідали кінотеатр Cmart Cinema. Під час перегляду мультфільму «Звіротачки», разом із головними героями мультику відвідувачі повністю занурилися в атмосферу пригод. Після завершення сеансу, діти ділилися своїми враженнями із близькими, фотографувалися на згадку.

Доросла частина родин ветеранів війни мали можливість насолодитися  інтерактивною музичною програмою «Хайпове літо», що відбулася у Вінницькій обласній філармонії ім. М. Д. Леонтовича. Подільський камерний хор вражав публіку яскравими зразками української та європейської хорової музики в поєднанні з динамічними інтерактивами та захопливими імпровізаціями.