Завдяки співпраці Департаменту соціальної та молодіжної політики із мережею кінотеатрів «Smartcinema», діти ветеранів війни мають можливість щотижня відвідувати розважальний заклад безоплатно. Минулого тижня, більше десяти наших дітлахів переглянули мультфільм «Стихії». Щиро вдячні керівництву мережі кінотеатрів за підтримку дітей наших Захисників і Захисниць.

Також минулого тижня діти ветеранів також мали нагоду побувати у Вінницькому академічному театрі ляльок. Творчий колектив театру підготував до перегляду казку-комедію "Курочка ряба" та музичну комедію "Бабусина пригода".  Вдячні Вінницькому академічному театру ляльок за таку можливість.

Завдяки тісній співпраці з Міжнародною організацією з міграції (МОМ) минулого тижня діти наших Захисників і Захисниць вперше відвідали центр сімейного оздоровлення та відпочинку – вінницький аквапарк «Маяк». Вдячні міжнародним партнерам за підтримку!

Доросла ж частина родин ветеранів війни минулого тижня відвідала Вінницький академічний музично-драматичний театр ім. Миколи Садовського. Переглянули концерт колективу «Дизель Шоу», який приїхав до Вінниці із програмою «8 років разом!». Вдячні керівництву муздрамтеатру за підтримку родин ветеранів війни!