Відкрила зустріч Петришена Людмила Василівна, начальник відділу адресної допомоги Управління фінансів, бухгалтерського обліку та допомог Департаменту соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації.

На робочій зустрічі було запропоновано для обговорення такі питання:

  1. Розгляд звернення гр. Інковської А.І.. Надання роз’яснення заявниці чинного законодавства щодо порядку призначення належних державних допомог.
  2. Обговорення шляхів взаємодії виконавчих органів ОТГ з обласними та місцевими органами виконавчої влади щодо виконання власних (самоврядних) повноважень об’єднаної територіальної громади у сфері соціального захисту населення.

 

З метою організації системної роботи органів соціального захисту ОТГ та ознайомлення з проблемними питаннями  багатодітної сім’ї Інковської, яка не забезпечує достатній рівень проживання, виховання, розвиток своїх дітей та потребує з боку громади постійної соціальної підтримки, робоча група спільно зі спеціалістом по соціальному захисту населення об’єднаної територіальної громади смт. Вороновиця виїхала до місця проживання родини. За результатами роботи комісією оглянуто умови проживання родини, складений відповідний акт та надані рекомендації сім’ї щодо покращення умов проживання, виховання малолітніх дітей та цільового використання державних коштів на дітей.

За підсумками роботи робочої групи надані рекомендації та поради працівникам ОТГ щодо організації системної роботи з цією багатодітною родиною та сім’ями, які опинилися у складних життєвих обставинах.