Так, протягом 1-3 червня триватиме обласна благодійна акція «Подорож у дитячий світ», яку організовано Департаментом соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації спільно з Подільським зоопарком. До участі у зазначеній акції залучаться всі без виключення райони Вінницької області. Святко-розважальна програма передбачена для дітей учасників АТО, дітей-сиріт, або з багатодітних чи малозабезпечених сімей, тих дітей, які потребують особливої уваги і підтримки. Таким чином, з кожного району і міста області на святкування приїде до 30 дітей. Загалом прогнозують участь 1200 дітей протягом 3-х днів.

За словами Наталії Заболотної, кожного дня планується по 2 заїзди груп дітей о 10 год. та о 13 год., але програми святкувань будуть однакові для всіх.

В рамках святкувань очікується вітання від керівництва області та міста Вінниці, а також кожна дитина, окрім вражень та гарного настрою, отримає подарунок у вигляді солодощів та цікавої пізнавальної енциклопедії.

Під час проведення всіх заходів передбачено чергування працівників ДСНС, обов’язковий медичний супровід та посилені заходи з охорони правопорядку.