Спікерами онлайн-засідання виступили:
Наталя Заболотна-Перша заступниця Голови облдержадміністрації, Голова регіональної консультативної ради, член Національної ради з питань раннього втручання.
Світлана Демко – директорка Вінницького обласного центру соціально – психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Обрій», координаторка Вінницької регіональної платформи «Батьки за раннє втручання в Україні», заступниця Голови консультативної ради.
Ганна Кукуруза – доктор психологічних наук, завідувачка відділенням психології розвитку ДУ «Інститут охорони здоров’я дітей та підлітків НАМН України», виконавчий директор БФ «Інститут раннього втручання».
Оксана Кривоногова – кандидат психологічних наук, директорка Центру раннього втручання в місті Одеса.
Альона Скрипко - національна координаторка Всеукраїнського форуму «Батьки за РВ в Україні».
Ірина Шульга - регіональний представник Всеукраїнського форуму «Батьки за раннє втручання» в Одесі.
Тетяна Лісогурська – заступник начальника управління загальної, середньої, дошкільної освіти та виховної роботи – начальник відділу інклюзивної, спеціальної освіти та виховної роботи Департаменту освіти і науки облдержадміністрації.
Лариса Бевза - начальник відділу екстреної та первинної медичної допомоги населенню, медичної реабілітації Департаменту охорони здоров'я та реабілітації облдержадміністрації.
члени регіональної консультативної регіональної ради.
Вінниччина приєдналась до пілотного проєкту «Створення системи надання послуг раннього втручання для забезпечення розвитку дитини, збереження її здоров’я та життя" у червні 2019 року!
В області сформовано команду фахівців раннього втручання. Це – міждисциплінарна команда, до її складу входять: лікар, фізичний реабілітолог, психолог, спеціаліст з комунікації (логопед), соціальний педагог, координатор.
Окрім професійних знань вузької спеціальності, кожен спеціаліст володіє міждисциплінарними знаннями суміжних спеціальностей, які допомагають у роботі з сім'єю.
Звернутися до команди можливо:
 у соціальній мережі фейсбук «Раннє втручання, Центр «Обрій» м. Вінниця»,
 через електронну пошту: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. ,
 телефонний номер (067 545 77 20).
Раннє втручання - система комплексної міждисциплінарної сімейно-центрованої допомоги дітям від народження до 4 років з порушеннями здоров'я і розвитку, спрямована на розвиток дитини, нормалізацію життя сім'ї, профілактику інвалідизації і попередження інституалізації дітей.