Проєкт реалізовується в два етапи:

1-ий етап - 5 навчальних тренінгів для молодих активістів та представників органів місцевого самоврядування ОТГ;

2-ий  етап - навчальний візит 10 найактивніших учасників тренінгів до міста, що є одним з найкращих в рейтингу прозорості серед 100 міст України та має один з найкращих показників співпраці відповідно до рейтингу Transparency International Україна.

 

Перший тренінг  на тему «Роль молоді у становленні громадянського суспільства: інструменти впливу на прийняття рішень місцевою владою»  буде організовано у м.Вінниця 12 жовтня 2020 року о 09:30 год. в приміщенні КЗ «Молодіжного центру «Квадрат»».

 

Захід покликаний сприяти співпраці між представниками органів місцевого самоврядування та молодими активістами, а також озброїти молодь інструментами впливу на прийняття рішень у громадах.

 

На тренінги запрошуються один представник структурного підрозділу, що опікується молодіжною політикою або зв’язками з громадськістю, а також один молодий громадський діяч однієї ОТГ віком від 18-35 років. 

 

Запрошуємо до участі у першому тренінгу 12.10.2020 р. представників з Барської ОТГ, Жмеринської ОТГ, Северинівської ОТГ, Калинівської ОТГ, Іванівської ОТГ, Глуховецької ОТГ,  Літинської ОТГ, Оратівської ОТГ, Росошанської ОТГ, Староприлуцької ОТГ, Хмільницької ОТГ, Жданівської ОТГ, Войнашівської ОТГ, Махнівської ОТГ.
Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/FqCK2oRf7Dq9Zbq3A.

Запрошуємо до участі у другому тренінгу 15.10.2020 р. представників Брацлавської ОТГ, Вінницької міської ОТГ, Вороновицької ОТГ, Гавришівської ОТГ, Дашівської ОТГ, Іллінецької ОТГ, Ковалівської ОТГ, Лука-Мелешківської ОТГ, Мельниківської ОТГ, Немирівської ОТГ, Павлівської ОТГ, Новогребельської ОТГ,  Райгородської ОТГ, Ситковецької ОТГ, Сокиринецької ОТГ, Тульчинської ОТГ, Шпиківської ОТГ, Якушинецької ОТГ.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/FqCK2oRf7Dq9Zbq3A.

 

Запрошуємо до участі у третьому тренінгу 22.10.2020 р. представників Бабчинецької ОТГ, Вапнярської ОТГ, Гніванської ОТГ, Джулинської ОТГ, Краснопільської ОТГ, Кунківської ОТГ, Мурафської ОТГ, Соболівської ОТГ, Студенянської ОТГ, Сутисківської ОТГ, Теплицької ОТГ, Томашпільської ОТГ, Тростянецької ОТГ, Шляхівської ОТГ.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/qKyUbtpu8FcTNbeY7

 

Програма тренінгу 12.10.2020р