Форум відбувся 18-20 вересня у Дитячому оздоровчому закладі санаторного типу "Подільський Артек", учасники заходу - багатодітні сім’ї, в яких діти виховуються лише батьком, (татусі виховують по троє і більше дітей) та учасники бойових дій і їх діти. Захід відкрила Наталя Заболотна, перший заступник голови обласної державної адміністрації.
Програма форуму була насиченою та цікавою - два дні сповнені розважальними спортивними змаганнями та різноманітними майстер-класами. Татусі мали змогу самостійно виготовити сімейний оберіг, поділитись власним досвідом побудови діалогу з дітьми та розвинути комунікативні навички під час тренінгового заняття «Розуміння шляхів виховання дитини, як умова формування конструктивного діалогу в родині».
Діти ж приготували іменні сімейні футболки для своїх татусів, які малювали власноруч, готували символ мудрості – сову. А найголовніше – гарно провели час разом!Однією з приємних несподіванок Форуму стала зустріч з інтерконтинентальним чемпіоном з боксу за версією IBO Романом Головащенко, який розповів батькам та дітям нелегкий шлях до успіху, мотивував до занять спорту та провів захоплюючий майстер-клас з боксингу.
Форум покликаний гармонізувати відносити у сім’ї між батьками та дітьми. Адже, здорові стосунки в родині характеризуються ефективним спілкуванням, прагненням і вмінням підтримувати високий рівень довіри й поваги, взаємною турботою і підтримкою. У турботливій сім'ї діти розвивають впевненість у собі та високі цінності, які допомагають їм ухвалювати відповідальні рішення в подальшому.
Щасливі та усміхнені, сповнені незабутніми враженнями, учасники заходу повернулися додому.