Головним  завданням  зміни «Платформа безпеки», що відбудеться  з 20 жовтня по 9 листопада 2019 року,   буде  виховання у дітей свідомого ставлення до свого життя  та здоров’я. Ігрова модель зміни реалізовуватиметься у вигляді роботи «Платформи безпеки», метою якої є організація освітнього простору для формування  навичок безпечної для життя і здоров’я поведінки  як у повсякденному житті так і при виникненні надзвичайних ситуацій. «Платформа безпеки» складається  є 8 тематичних секторів: «Медична безпека», «Безпечний спосіб життя», «Інформаційна безпека»,  «Безпечний будинок», «Безпека на дорозі», «Моральна безпека», «Соціальна безпека», «Небезпечні стихії».

   Кожен сектор «Платформи безпеки»  направлений на формування конструктивної моделі поведінки людини в ситуаціях, які можуть загрожувати її життю, здоров’ю, добробуту. Зазначену стратегію буде реалізовано через різні  форми освітньо-виховної роботи: конкурсно - розважальну програму «Stop Virus», конкурс агітаційних відеореклам «Увага! Діти на дорозі!», шоу-мод  «Рятувальник - то не професія, а стиль життя»,  пісенно-ігрову програму «Рухайся вперед»,   гру по станціях «Допомога поруч».

Партнери зміни: Головне управління Державної служби надзвичайних ситуацій України в Одеській області,Головне Управління Національної поліції в Одеській області, Департамент превентивної діяльності Національної поліції України та Головне Управління Національної поліції в Одеській області.

 

 В закладі організовано навчання  у середній загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів, яка працює за триместровою системою, за п’ятиденним робочим тижнем, в одну зміну: з 9.30 год. до 13.50 год. Тривалість уроків в 1-11-х класах – 35 хвилин, тривалість перерв: 10 хвилин.

 

Більше інформації на сайті закладу:

http://www.moloda-gvardiya.com.ua/uk/gol-verh