Сьогодні у чарівну країну розваг до дитячого розважального центру «Кідландія» вирушили 46 дітей із Літинського, Козятинського, Оратівського, Немирівського, Вінницького районів міста Вінниці. 
«Кідландія» - це дитяче місто професій у м.Київ - наймасштабніший інтерактивний розважальний центр для дітей в Україні. Тут діти зможуть відчути себе дорослими, затребуваними і самостійними, а також проявити свої здібності і таланти.
У «Кідляндії» діти учасників бойових дій та членів сімей загиблих мають можливість ознайомитись з різними видами діяльності, приміряти на себе близько 100 спеціальностей та відчути себе зовсім дорослими. Дітки не лише відвідають парк розваг, але й одержать нові знання та вміння, розвинуть свої здібності, проявлять творчі таланти та навчаться правильно поводитись у різних ситуаціях, які трапляються у нашому повсякденному житті.
У процесі гри, випробовуючи на собі різні професії, діти заробляють кошти, які можуть в подальшому витрачати на розваги, сувеніри чи іграшки, і в той же час, вчаться правильно приймати фінансові рішення.
Діти опиняться у справжньому місті, де саме вони є його основою, де маленькі пожежники поспішають на виклик, де поліцейські патрулюють вулиці, а лікарі та медсестри мчать на швидкій. Невимушена атмосфера сприятиме розкриттю навіть найсором’язливіших та найменших діток, які досить швидко зможуть знайти спільну мову та нових друзів.
Поруч з дітьми завжди знаходитимуться дорослі: супроводжуючі, адміністратори, аніматори або ж оператори ігрових станцій, які підтримуватимуть діток та нададуть їм усю необхідну інформацію.
Діткам забезпечені яскраві емоції та готовність до нових звершень.
Надалі планується ще дві аналогічні поїздки.
Natalia Kviat
Andrey Grachov