Після проробленої роботи усі мали змогу поспілкуватись із заступником Міністра молоді та спорту України – Олександром Яремою. Зустріч пройшла у невимушеній дружній атмосфері. Усі бажаючі мали змогу задати шановному гостю запитання, що хвилюють молодь, а гість із радістю на них відповідав.
Після приємного спілкування із заступником Міністра для учасників підготували локації на яких вони із задоволенням проходили тренінги по риториці, критичному мисленню та мали змогу спробувати себе у двох фізичних активностях, а саме у скандинавській ходьбі та ходьбі на катамаранах.
Стомлених але щасливих учасників чекав іще один сюрприз, а саме приїзд Івана Козака, відомого як Jozzz, який являється півфіналістом Чемпіонату світу в Угорщині, срібним призером чемпіонату України з хіп-хопу, бронзовим призером в хіп-хоп-дуетах, суддею від України Чемпіонату світу з хіп-хопу «Hip Hop International» та керівником студії сучасних танців «3Z» у Вінниці. Jozzz розповів про історію особистого успіху, про вдачі і поразки, і дав декілька корисних порад для учасників. Під час зустрічі з Іваном усі мали змогу послухати різноманітні історії з життя гостя, задати свої запитання, повеселитись, та весело і з користю провести час. День виявився насиченим, повним вражень, емоцій та нових знань.