В новому приміщенні розмістились усі відділи Департаменту, які раніше були розташовані у різних частинах міста, і це також дає змогу громадянам отримувати послуги швидше, якісніше та у комфортних умовах. Окрім того, в приміщенні облаштовано дитячу кімнату.
Як зазначила директорка Департаменту соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації Natalia Zabolotna, на оновлення та оснащення нового приміщення витрачено майже 1,5 млн. грн. Кошти Департамент отримав завдяки грантовому проекту, який було подано до Турецької агенції зі співробітництва та координації (ТІКА) ще у 2015 році. Проект виграв, але у зв’язку із подіями у Туреччині, його фінансування було дещо відтерміновано.
«Попереднє приміщення Департаменту було абсолютно недоступним для людей на візках і створити там відповідні умови було неможливо. Таким чином, завдяки новому приміщенню ми маємо прозорий сучасний офіс, який спрямований на прийом громадян, надання їм якісних послуг і є доступним абсолютно для всіх людей», - наголосила Natalia Zabolotna.