Працівники Департаменту агропромислового розвитку Вінницької обласної військової адміністрації  з робочим візитом перебували в сімейному фермерському господарстві "Господар" Жмеринського району, яке одне із перших сімейних фермерських господарств створене в області. Під час візиту голова сімейного фермерського господарства  ФОП Савенко Олена Іванівна розповіла про своє господарство, про наявні проблеми та окреслила плани подальшого розвитку сімейної молочної ферми.

Незважаючи на досить складну ситуацію для малого підприємництва в молочному тваринництві, сімейне фермерське господарство розвивається та поступово нарощує поголів’я. Наразі, на фермі утримується поголів’я понад 70 голів, в тому числі близько 30 голів дійних корів.

За сумлінну працю, особистий внесок у розвиток сільського господарства, вирішення питань продовольчої безпеки та з нагоди «Дня фермера» Голову сімейного фермерського господарства «Господар» Савенко Олену Іванівну нагороджено Почесною грамотою Вінницької обласної військової адміністрації та Вінницької обласної Ради, яку було сьогодні вручено фермерці.

         Бажаємо Олені Іванівні та її родині міцного здоров’я та успіхів в її важкій та наполегливій праці!