Директор департаменту Олег Сідоров спільно з заступником начальника обласної військової адміністрації Сергієм Здітовецьким, заступником голови обласної Ради Дмитром Чаленком та директором департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку Ігорем Цехановським відвідав підприємство ТОВ «Украфлора-Вінниця» .

Дане підприємство єдине в області де вирощуються овочі закритого грунту на промисловій основі. В доволі непрості часи підприємство нарощує об’єми виробництва продукції.

ТОВ «Украфлора-Вінниця»  створене в 2001 році. На даний час на підприємстві площа під робочими теплицями становить 7,7 га , в тому числі             2,2 га – це теплиці  типу «Venlo» (рік будівництва - 2016), 4.0 га – типу «Антрацит» (рік будівництва - 1985), 1.5 га – типу «Антрацит» (рік будівництва - 1974).

В теплицях вирощують помідори  та огірки. Основа технології - вирощування рослин в малооб'ємному субстраті із застосуванням системи крапельного поливу.

Ключовий принцип компанії - вирощування якісної і безпечної продукції. В боротьбі з шкідниками застосовується метод біозахисту.

В планах збільшувати площі під цими культурами, розглядаються інші інноваційні рішення ведення бізнесу.