Директор Департаменту Олег СІДОРОВ взяв участь у пресконференції проекту «U-CUP-AGRO: Українська кластерна платформа оновлення», який стартував у Вінницькій області. Локальним партнером з його виконання є ГС «Міжнародний сільськогосподарський кластер «Дністер» при підтримці Департаменту агропромислового розвитку ОВА.

Це частина програми міжнародної співпраці, що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини. В ході реалізації проекту пропонується проведення 3 панельних дискусій та 4 тренінгів з питань інноваційних методів розвитку сільського господарства.

У своєму вітальному слові Олег СІДОРОВ  наголосив :«Мета, яку ставить перед собою команда проекту – створити кращі умови для розвитку малих і середніх підприємств, підтримати інновації та стимулювати експорт сільськогосподарської продукції є якраз тими завданнями, які ставлять перед собою і органи влади».

У пресконференції взяли участь представник Фонду розвитку підприємництва, фахівці Департаменту, громадськість та представники місцевих ЗМІ.