1. Розгляд проєкту «Детального плану території земельної ділянки на розі вулиць Бони Сфорци та Святого Миколая для реконструкції майнового комплексу ТОВ «Барська швейна фабрика» під торгівельно-офісний комплекс за адресою: м. Бар вул. Бони Сфорци, 8».

 

Замовник: Барська міська рада.

Розробник: ФОП Мальований Г. С., м. Українка, ГАП – Басистий В. В.

Рецензент: ТОВ «Меркурій», м. Бар, архітектор – Ломачевський В. С. 

 

  1.  Розгляд проєкту: «Детального плану території (земельної ділянки площею 0,2402 га) для будівництва майданчика, будівель та споруд з продажу і зберігання транспортних засобів та обладнання на території Писарівської сільської ради Вінницького району Вінницької області, за межами населеного пункту».

 

Замовник: Вінницька районна державна адміністрація

Розробник: ФОП Мальований Г. С., м. Українка, Київська область,

ГАП – Басистий В. В.

Рецензент: ТОВ «Меркурій», м. Бар, архітектор – Ломачевський В. С.

По першому питанню порядку денного, за результатами обговорення та голосування, проєкт «Детального плану території земельної ділянки на розі вулиць Бони Сфорци та Святого Миколая для реконструкції майнового комплексу ТОВ «Барська швейна фабрика» під торгівельно-офісний комплекс за адресою: м. Бар вул. Бони Сфорци, 8» було рекомендовано Радою на доопрацювання та затвердження, із врахуванням зауважень рецензії, наданих відповідно до вимог чинного законодавства висновків органів державної влади, результатів громадського обговорення та рекомендацій Ради.

По другому питанню порядку денного, проєкт «Детального плану території  (земельної ділянки площею 0,2402 га) для будівництва майданчика, будівель та споруд з продажу і зберігання транспортних засобів та обладнання на території Писарівської сільської ради Вінницького району Вінницької області, за межами населеного пункту» вирішили залишити без розгляду та повернути замовнику для подальшого звернення до Вінницької міської ради для розгляду архітектурно-містобудівною радою при департаменті архітектури та містобудування Вінницької міської ради