Уряд України закликає Верховну Раду України вже завтра, 7 грудня, ухвалити завчасно підготовлений і детально обговорений  проект бюджету на 2018 рік, і, таким чином, дати можливість підготувати  пов’язані з бюджетом рішення та спокійно увійти в новий фінансовий рік. Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час засідання Уряду.

«Завтра, 7 грудня – відповідальний день для Парламенту. З середини вересня ми проводили  дискусії, підготували якісний проект бюджету на 2018 рік. Ми маємо  шанс ухвалити бюджет завчасно, ухвалити вже завтра всі рішення. Це бюджет розвитку і економічного зростання, який забезпечує модернізацію України, - сказав Володимир Гройсман. – Перед кожним завжди є вибір – чи ти створюєш і будуєш, чи приймаєш рішення руйнувати та знищувати. Я завжди буду з тими, хто створює і буду проти тих, хто руйнує. А на запитання, що буде завтра , я даю чітку відповідь. Завтра, 7 грудня - час ухвалення рішення про затвердження бюджету на 2018 рік. Від завтра залежить, як ми проживемо наступний рік».

Глава Уряду підкреслив, що Уряд заклав в проект бюджету  ефективні інструменти розвитку економіки, забезпечення добробуту людей, впровадження модернізації промисловості, будівництва інфраструктури  та реалізації програм енергоефективності.  

«Ми будемо фінансувати освіту, систему охорони здоров’я. Будемо давати людям впевненість у тому, що ситуація змінюється в кращій бік», - зазначив Володимир Гройсман і подякував Президенту України та представникам депутатського корпусу за допомогу в проведенні бюджетного процесу.