За дорученням Начальника ОВА Сергія Борзова, його заступник Олександр Піщик провів нараду з профільними структурними підрозділами та державними підприємствами ОВА.

Учасники обговорили результати минулого тижня, запланували поточну роботу та виконання стратегічних завдань.

Під час наради йшлося про стан виконання робіт та готовність обʼєктів цивільного будівництва, а саме у сфері охорони здоровʼя.

Крім цього, значну увагу приділили програмі енергоефективності в області, обговорили оновлену редакцію програми про питну воду та порушили питання заборгованості населення за енергоносії та теплову енергію.

Також зосередилися на підготовці області до опалювального сезону 2024/2025 спільно з дотичними службами, тергромадами, відпрацювання плану реагування у разі припинення електропостачання, газопостачання.

Серед важливих питань – розробка Комплексних просторових планів.  У процесі наради заслухали головного архітектора області.

Також заслухали представників профільних служб, обговорили проблеми дорожнього господарства області та шляхи їх вирішення. Зокрема, йшлося про напрямок транспортного перевезення в області.

Підбиваючи підсумки, заступник Начальника ОВА наголосив на ефективному діалозі з тер громадами  для побудови плідної роботи.

 «Територіальні громади - наші партнери, тому маємо чути один одного та далі пліч-о-пліч будувати якісну командну роботу. Працюємо далі задля Перемоги», - резюмував Олександр Піщик.