В Іллінецькій громаді знайшли прихисток люди із Херсонської, Запорізької, Донецької, Луганської та інших областей, що постраждали від бойових дій.

Начальник ОВА Сергій Борзов разом із народною депутаткою України Іриною Борзовою під час робочої поїздки до Іллінецької громади передали родинам наших військових, а також пільгових категорій набори теплого дитячого одягу від  міжнародних партнерів з ЮНІСЕФ.

«Ренату 10 років. Через війну, яку розвʼязала росія, хлопчик разом  з бабусею, дідусем, мамою і молодшим братиком приїхав із Нової Каховки Херсонської області до Іллінецької громади. Тут ми з ним познайомились під час зустрічі із сім’ями захисників і захисниць, родинами внутрішньо  переміщених осіб та пільгових категорій. Ренат пише вірші про наших військових, про Перемогу.

Раніше він ходив до  школи в Іллінцях, зараз онлайн навчається у рідній Новокаховській школі.Його найзаповітніша мрія – щоб війна закінчилась якнайшвидше, і він зміг повернутися з родиною додому»,- зазначив Сергій Борзов.

У єдності з нашими партнерами будемо  й надалі допомагати тим, хто постраждав від війни.

Українці сильні! Ми разом!