Як повідомив Начальник ОВА Сергій Борзов, цього разу в область доставили майже 2,5 тонни медичного обладнання. Зокрема, функціональні ліжка, сканер УЗД, генератори, підйомники для транспортування та купання пацієнтів, апарат для лікування ран, пов’язочні набори та інше устаткування медичного призначення.

«Уся допомога буде направлена до профільних закладів регіону. Вже вкотре партнери підтримують нас не лише словами, але й щоденними справами. Вони з нами із перших днів війни», - зазначив очільник області.

Також він нагадав, що у грудні обласна військова адміністрація та Лодзьке воєводство Республіки Польща підписали оновлену угоду про співпрацю. Документ є продовженням міжрегіонального співробітництва, започаткованого у 2008 році. Оновлена Угода знаменує перехід стосунків між нашими двома регіонами на новий рівень.

«Щиро дякую Маршалку Лодзького воєводства Гжегожу Шрайберу та всім причетним до формування гуманітарного вантажу за постійну допомогу українцям! Ми цінуємо вашу підтримку. Обов’язково вистоїмо та переможемо!» - підкреслив Сергій Борзов.