Працівники соціальної сфери - це люди, які присвятили себе суспільству та піклуються про тих, хто найбільше потребує підтримки.

Звертаючись до присутніх, Начальник ОВА Сергій Борзов зазначив: «Саме ви з перших днів повномасштабної війни стали надійним тилом та опорою для сотень тисяч громадян. Дякую за небайдужість, наполегливість та професійність. За те, що навіть попри втому, ви залишаєтесь на зв’язку 24/7 і продовжуєте надавати допомогу ветеранам, літнім людям, дітям... Завдяки вам люди не залишаються наодинці зі своїми проблемами».

Під час заходу народна депутатка України Ірина Борзова підкреслила, що у державі під час війни першочерговим пріоритетом є безпека та оборона. Другий пріоритет – соціальна сфера і захист населення.

«В умовах війни люди потребують більше допомоги, тому соціальна сфера є надважливою. Дякую всім працівникам галузі за відданість справі. За те, що  присвячуєте своє життя людям», - зазначила народна обраниця.

У свою чергу, голова обласної Ради В’ячеслав Соколовий подякував працівникам соціальної сфери за професійність, зазначивши: «Війна змінила життя кожної людини, та попри все, ви знаходите в собі сили допомагати іншим».

Під час заходу кращих працівників соціальної сфери Вінниччини відзначили Почесними грамотами Кабінету Міністрів України, Подяками Міністерства соціальної політики України, а також Почесними грамотами обласної військової адміністрації та обласної Ради.