У заході взяли участь Начальник ОВА Сергій Борзов та директор АТ «Укрпошта» у Вінницькій області Володимир Шаловінський.

Як зазначив очільник регіону, «Україна-мати» у своєму новому образі з тризубом – це про переосмислення минулого, про нову епоху для кожного українця та українки і відповідь на «Кієв за трі дня».

«Сьогодні ми протистоїмо ворогу на полі бою. Відбудовуємо зруйновані російськими ракетами будинки. Рятуємо людей. Пам’ятаємо про кожного, хто віддав своє життя за вільну Україну. Продовжуємо навчатися, мріяти та вірити в Перемогу!» - наголосив Начальник ОВА.

Сергій Борзов підкреслив, що українці зараз єдині як ніколи. Він висловив переконання, що так буде і надалі, після звільнення кожного тимчасово окупованого кілометра. Але для цього усі повинні зробити власний внесок.

Поштовий набір містить зображення монументальної скульптури, що височіє на Печерських пагорбах Києва. Повернутий щитом до росії, замість демонтованого герба тоталітарного режиму, тризуб символізує крок до переосмислення історії.

Автор поштового випуску — Зінаїда Кубар.

Тираж — 600 000 поштових марок.

Придбати поштовий випуск можна у відділеннях Укрпошти по всій країні, в офіційному онлайн-магазині, на маркетплейсах eBay та Amazon.

  

Tags: