Перший заступник Начальника ОВА Наталя Заболотна зустрілася з дружинами наших Захисників.

Сьогодні вони проходять курс із освоєння навичок психологічної самодопомоги.

Заняття з практичними психологами з подолання стресу та негативних емоцій, арт-терапія – усе, аби учасниці відчули спокій та рівновагу.

"Жити постійно у напруженні, чекаючи новин з фронту – це неймовірно важко! З кожним днем це залишає слід на ментальному здоровʼї. - зауважила Наталя Заболотна. - Наше завдання, як влади, полегшити цей період та допомогти вирішити труднощі, проблеми, які виникають".

Як підкреслила посадовиця, ключова мета - забезпечити кожній дружині, матері, дітям Захисників компетентну психосоціальну підтримку.

Саме для цього впроваджується Всеукраїнська програма ментального здоров'я, яка є ініціативою Першої леді Олени Зеленської.

"Тому ми і надалі робитимемо подібні заходи, аби підтримати сім’ї військовослужбовців. Наші військові виконують, без перебільшення, найважливішу роботу в країні зараз", - зазначила Наталя Заболотна.

Вона побажала не лише учасницям заходу, але й усім, хто чекає рідних з фронту, незламного духу та віри!

Також Перший заступник Начальника ОВА подякувала за менторство та багаторічне віддане служіння Олені Бессарабі, Інні Чухрій, Тетяні Комар, Ірині Войтенко та Євгенії Григорук.

#Тияк