23 червня під головуванням Начальника ОВА, очільника НОК України у Вінницькій області Сергія Борзова відбулось засідання позачергової Асамблеї виконавчого комітету Відділення Національного олімпійського комітету України у Вінницькій області.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету і територіальної цілісності України та мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії російської федерації.

В ході зібрання Сергій Борзов підкреслив, що з моменту звітно-виборної Асамблеї, в роботі облвідділення відбулось чимало змін. Новий склад ГО активно працював над регламентуючими документами, організацією запланованих заходів.

«Було прийнято рішення щодо внесення змін до Положення про громадську організацію, відповідно до законодавчої бази України та вимог національного та міжнародного олімпійських комітетів. - зазначив очільник області. - Членами виконавчого комітету, штатними працівниками, із залученням управлінь Департаменту гуманітарної політики та юридичного управління НОК України, було розроблено проєкт Положення про нашу організацію у новій редакції, проєкт положення про Виконавчу дирекцію, Директора виконавчого, затверджено посадові інструкції штатних працівників».

Також Голова відділення НОК України у Вінницькій області прозвітував про проведені на Вінниччині заходи з нагоди Олімпійського дня.

Під час засідання присутні розглянули всі питання порядку денного та ухвалили низку важливих рішень про:

  • затвердження власної назви ГО ВНОК України у Вінницькій області англійською мовою;
  • затвердження Положення Громадської організації «Відділення Національного олімпійського комітету України у Вінницькій області» у новій редації. Після опрацювання проєкт Положення буде надіслано для погодження до центрального офісу НОК з юридичним департаментом;
  • затвердження бюджету на 2023 рік;
  • затвердження офіційної символіки ГО ВНОК України у Вінницькій області;

Підбиваючи підсумки, Сергій Борзов подякував присутнім за роботу та побажав успіхів у розвитку олімпійського руху у Вінницькій області та Україні!

"Попри виклики сьогодення, ми продовжуємо розвивати спортивну галузь та підтримувати олімпійський рух. Робимо все для того, щоб наші спортсмени досягали нових вершин на міжнародному рівні", - підкреслив очільник області.