Вінницька обласна військова адміністрація сформувала та відправила черговий гуманітарний вантаж для Херсонської області.

Як повідомляє Начальник ОВА Сергій Борзов, це більше 40 тонн найнеобхідніших речей та приладдя, що необхідне сьогодні херсонцям.

Цього разу передали мобільну установку підготовки води для забезпечення питного водопостачання в умовах воєнного стану та надзвичайних ситуацій Есоsoft ОАЗИС С300. Це вже друга надіслана до Херсонщини така установка. Перша вже доставлена в Калинівську громаду Херсонської області.

Також передали питну воду та продукти харчування тривалого зберігання, одяг та засоби гігієни, постільну білизну, ковдри та матраци, засоби дезінфекції, а також таблетки для очищення води.

Вкотре доставили мотопомпи і газові обігрівачі, газові пальники та балони, надувні човни та резинові чоботи. Передали і корм для тварин та інші необхідні речі на запит Херсонської ОВА та Херсонської міської ради.

«Дякую підприємцям та волонтерам, родинам та окремим людям, усім небайдужим, хто долучився до формування допомоги херсонцям. Лише разом! Вистоїмо! Переможемо!» - наголосив очільник області.