Сьогодні Перший заступник Начальника ОВА Наталя Заболотна спільно з представниками Червоного хреста Вінницької області передали 280 матраців обласній психоневрологічній лікарні ім. акад. О.І. Ющенка.

У медичному закладі перебуває більше 700 пацієнтів. Така допомога має важливе значення для їхнього комфорту та здоров'я, оскільки багато з них проводять у ліжку значну частину часу.

За словами Наталі Заболотної, Червоний Хрест вже не вперше надає підтримку для психоневрологічної лікарні.

«Нещодавно заклад отримав ліжка, які покращили умови перебування для пацієнтів. Крім того, незабаром у лікарні буде відкриватися нове відділення реабілітації, тому передані матраци – це ще одна гарна допомога для всіх пацієнтів та медичного персоналу психоневрологічної лікарні», - коментує посадовиця.

Наталя Заболотна також додала, що взаємодія ОВА з Вінницькою обласною організацією Товариства Червоного Хреста України здійснюється в рамках меморандуму про співпрацю, що був підписаний Начальником ОВА Сергієм Борзовим та головою організації Сергієм Глухеньким.

Перший заступник Начальника ОВА  подякувала представникам Товариства Червоного Хреста України за підтримку українців  та ефективну співпрацю.