Сьогодні Перший заступник Начальника ОВА Наталя Заболотна відвідала дитячий будинок сімейного типу подружжя Літвіновських, які проживають у с. Гранів Гайсинського району.

Під час візиту Наталя Заболотна привітала сім’ю з новорічно-різдвяними святами, вручила подарунки, а також поспілкувалася з батьками-вихователями про проблеми, які потребують вирішення та поцікавилася планами на майбутнє.

Зазначимо, що дитячий будинок сімейного типу Літвіновської Наталії Василівни та Літвіновського Сергія Віталійовича був створений 18 травня 2015 року. З того часу родина надала прихисток 11 дітям-сиротам та тим, які позбавлених батьківського піклування.

Зараз у сім’ї Літвіновських проживають 9 вихованців та одна рідна дитина. Батьки-вихователі створили комфортні умови проживання, виховання та розвитку. Всі дітки мають свої окремі кімнати.

«На Вінниччині є прийомні сім’ї, які переїхали до нас із зон бойових дій. Всі вони стоять на обліку. Ми маємо приділяти велику увагу таким сім’ям та допомагати вирішувати їхні проблеми, адже підтримуючи один одного, ми стаємо сильнішими», - зазначила Наталя Заболотна.

Разом до Перемоги!