29 грудня для підрозділів тероборони Вінниччини, які зараз перебувають на фронті, передали зимові комплекти одягу та теплих речей. Речі для підрозділів ТрО придбано відповідно до Наказу Начальника обласної військової адміністрації. З обласного бюджету на закупівлю зимових речей для наших військовослужбовців було спрямовано майже 20 млн грн.

Сьогодні Начальник ОВА Сергій Борзов разом з Головою обласної Ради Вячеславом Соколовим оглянули вантаж та поспілкувалися з бійцями ТрО.

«Нашим хлопцям на передовій вкрай необхідний зимовий одяг, взуття та інші теплі речі. Ми будемо і надалі підтримувати їх та робити все, від нас залежне, заради нашої  Перемоги», - підкреслив очільник ОВА.

Директор Департаменту з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами ОВА Богдан Зубчик зазначив, що в комплект входять: тепла куртка, штани з підкладкою, флісова кофта, шкарпетки, спальні мішки, зимові рукавиці та берці, які витримують мороз до 10 градусів і більше. «Усе це не затримається на складі, а вже завтра поїде за призначенням»,- запевнив керівник профільного Департаменту.

Зауважимо, що одяг, закуплений для захисників, пошитий з дотриманням усіх необхідних стандартів і норм – нижній шар костюмів надійно зберігатиме тепло, а верхній має водовідштовхувальні властивості. Це ж стосується і тактичного взуття, виготовленого з відповідними мембранами, що також дозволяє зберегти тепло та уникнути потрапляння вологи всередину. 

«Ми вдячні обласній військовій адміністрації за підтримку. Теплих речей  взимку  на війні багато не буває. Тож  наші хлопці не будуть мерзнути на передовій під час виконання бойових завдань», - зазначає начальник складу Олександр Сірак. 

Дякуємо нашим Збройним Силам! Наближаємо перемогу разом.