На Вінниччині тривають виїзні прийоми громадян за дорученням Начальника обласної військової адміністрації Сергія Борзова.

Днями начальник Вінницької РВА Віталій Урдзік разом зі своїми заступниками Володимиром Ковалем, Юлією Олійник та Тетяною Каменщук провели виїзні прийоми громадян у Липовецькій та Турбівській територіальних громадах.

Окрім місцевих мешканців, зі своїми питаннями до представників влади звернулися внутрішньо переміщені особи.

Порушені питання стосувалися фінансової, соціальної та медичної підтримки, працевлаштування, виплат різного роду, готовності до опалювального сезону. 

Оскільки у зустрічі з місцевими мешканцями та вимушеними переселенцями також взяли участь голови територіальних громад, представники районного управління соціального захисту населення, центру зайнятості, пенсійного фонду, служби у справах дітей, безоплатної правової допомоги, деякі з питань вдалося вирішити на місці. Решта – взяті під особистий контроль Начальника Вінницької РВА. 

Під час зустрічі від гуманітарного штабу Вінницької обласної військової адміністрації внутрішньо переміщеним особам передали продуктові набори. 

Вимушені переселенці подякували керівництву району і громади, а також односельцям за надану підтримку і турботу.

Також під час візиту до територіальної громади Віталій Урдзік відвідав сім’ї загиблих Героїв, зазначивши: «Ми повинні пам’ятати тих, хто боронив та боронить нашу Україну, і наш обов’язок підтримувати та захищати їхні сім’ї. Дякую нашим Героям, які віддали своє життя за мир та спокій нашої країни. За те, що ми можемо ходити по своїй рідній землі! Перемога буде за нами!». 

Інформацію про виїзні прийоми громадян начальника Вінницької районної військової адміністрації Віталія Урдзіка можна дізнатися на офіційному сайті та фейсбук-сторінці Вінницької РВА  або звернувшись за номером 67-01-93.