26 липня відбувся другий випуск Кадетського корпусу поліції. Цьогоріч успішно завершили навчання 45 юнаків та дівчат, які пройшли жорсткий відбір, адже саме їх було обрано зі 150 осіб, які подавали свої кандидатури на участь в проєкті.

Із важливою подією випускників привітав Начальник обласної військової адміністрації Сергій Борзов.

«Щиро бажаю, щоб усі ви несли службу в мирній Україні. Сьогодні йде війна, але перемога неодмінно буде за нами. – зазначив очільник області. -  Попри всі труднощі, нехай цей день у вашій пам’яті залишиться особливим. У вас починається новий етап життя і це знакова подія, тож ваші батьки теж хвилюються за вас. У подальшому навчанні і в роботі ви завжди пам’ятайте настанови ваших педагогів, інструкторів. Не бійтеся труднощів. Ви їх здолаєте. Вірте в себе, адже люди очікують від вас допомоги. Будемо йти до перемоги разом!»

Зауважимо, що Кадетському корпусу поліції виповнилося вже два роки від початку заснування. Навчальна програма передбачає підготовку для вступу до закладів вищої освіти зі специфічними умовами навчання, що здійснюють підготовку поліцейських.

 У 2021-му освіту здобули 36 випускників, 29 з яких вступили до закладів освіти МВС України, поєднавши своє життя із поліцією.

Начальник ГУ НП у Вінницькій області Іван Іщенко, вітаючи кадетів зауважив: «Вітаю з успішним складанням випробувань. Переконаний, що завдяки отриманим навичкам під час навчання, зокрема, прийомам рукопашного бою, навичкам з надання домедичної допомоги в екстрених ситуаціях та завдяки фізичній підготовці ви удосконалили себе та з легкістю зможете вступити до вищих навчальних закладів МВС України.  Бажаю наснаги та успіхів. Чекаємо вас на службу в поліції Вінниччини».

Кожен кадет зі словами: «Клянусь служити українському народу!»  з рук керівників області отримав рекомендаційний лист для вищих навчальних закладів та спеціальний жетон.