Начальник Вінницької ОВА Сергій Борзов зустрівся з представниками Товариства Червоного Хреста, зокрема з медиками, які надавали першу допомогу постраждалим після ракетного удару по середмістю Вінниці.

Під час зустрічі обговорили поглиблення співпраці між організацією та Вінницькою ОВА.

Очільник області подякував присутнім особисто - за небайдужість і відданість своїй справі.

«14 липня вони були в самому епіцентрі на площі Перемоги. Присутність людей у червоному спецодягу була вирішальною для багатьох, хто вижив у страшній трагедії. Ми вже не вперше співпрацюємо з Червоним Хрестом. Для нас дуже важливо і приємно знати, що в такий складний час Товариство Червоного Хреста підставило нам своє плече. Ви є потужною організацією, що не лише допомагає, а й надає приклад іншим міжнародним урядовим та неурядовим організаціям», - зазначив Сергій Борзов.

Учасники наради домовилися й у подальшому проводити такі зустрічі координації зусиль для роботи на спільний результат.

 «Червоний Хрест» надалі готовий надавати необхідну допомогу постраждалим від ракетного обстрілу та тим, хто через військову агресію росії, вимушені покинути домівку і шукати прихисток від війни на Вінниччині. До речі, більшість представників вінницької організації не є вінничанами, але нині живуть і працюють у Вінниці»,- зауважив Сергій Борзов.