Батько став донором для свого сина.

"Попри війну, ПРАВО НА ЖИТТЯ дають наші лікарі! – зазначив Начальник ОВА Сергій Борзов. - Сьогодні третя доба після операції, як «повідомлення про ЛЮБОВ».

Про це розповів завідувач Клінічного високоспеціалізованого Урологічного Центру з відділу трансплантації органів Олег Миколайович Капшук.

На базі Вінницької обласної клінічної лікарні імені Миколи Пирогова це вже друга трансплантація нирки від родинного донора. І перша, яка виконана лапароскопічним забором донорського органу.

Як написав у своєму дописі у Фейсбуці хірург Олег Капшук: «Коли країна-агресор та її оскаженіла орда нівелюють основи гуманності, коли майже всі інформаційні потоки заповнені страхом, панікою та негативом, коли право на ЖИТТЯ для українців зведене до мінімуму - наша КОМАНДА продовжує працювати для пацієнтів, підтверджуючи основні поняття ДОБРА та ЛЮБОВІ!!! Батьки пацієнта, які обоє були готові віддати власній дитині все для повноцінного ЖИТТЯ - заслуговують на найвищу повагу!!! Дякую ВСІМ учасникам цього доволі складного процесу! Продовжуємо працювати задля ПЕРЕМОГИ!!! СЛАВА УКРАЇНІ!!!»

Першу операцію команда вінницьких лікарів зробила 11 грудня 2021 року: тоді нирку пересадили від мами синові.

Це був початок великого шляху наших лікарів!

Усім здоров’я!

Дива роблять Люди!