Начальник Вінницької обласної військової адміністрації Сергій Борзов, який відвідав 30 квітня м. Могилів-Подільський, взяв участь у передачі для потреб підрозділів ДСНС пожежних автомобілів та професійного спорядження.

12 одиниць техніки та спецобладнання для пожежних команд отримано для гарнізону  надзвичайників Вінниччини.

«Державна служба України з надзвичайних ситуацій у Вінницькій області не кожен день отримує таку могутню підтримку,- зазначив  Сергій Борзов.-       12 пожежних автомобілів будуть розподілені для підрозділів по всій території області. Дуже вчасно до нас надійшла гуманітарна допомога у вигляді пожежних костюмів і рукавиць високої якості. Згодяться і мотопомпи, які отримає кожний  підрозділ рятувальників, адже вони є незамінними під час паводків і підтоплень у південних районах Вінниччини. В ідеалі – кожна пожежна машина має бути оснащена мотопомпою».

Вже сьогодні автомобілі і спецобладнання отримають Вінницька, Калинівська, Мурованокуриловецька, Чернівецька, Ямпільська та Шаргородська громади.

Варто додати, що два авто придбав народний депутат України Геннадій Вацак.

Начальник ОВА щиро подякував рятувальникам, які цілодобово несуть службу в умовах повномасштабного вторгнення військ рф – вони рятують  людей, розміновують території, розчищають завали.

«У Вінницьких надзвичайників свій фронт, тож хочу побажати їм найшвидшої перемоги і мирного неба!»,- підсумував Сергій Борзов.