Роботи із реконструкції хіміотерапевтичного корпусу Подільського регіонального онкоцентру  розпочались рік тому. Об’єкт увійшов до програми Президента України Володимира Зеленського «Велике Будівництво».

«Тепер у корпусі хіміотерапії нові палати. А в корпусі радіології - новий лінійний прискорювач,- зазначив Голова ОДА Сергій Борзов.

Проєкт «Великого будівництва» передбачав:

  • ремонт першого поверху будівлі - рентгенологічне відділення;
  • надбудову четвертого поверху – денний стаціонар з ліжками амбулаторної хіміотерапії;
  • надбудову мансардного поверху для хіміотерапевтичного відділення.

«До того ж, зведено нове перекриття і дах, встановлено новий ліфт, здійснено утеплення стін та благоустрій території.  Загальна вартість робіт  понад 25, 5 млн грн. Держава профінансувала понад 20 мільйонів»,- зауважив Сергій Борзов.

Очільник області також підкреслив, що проект реконструкції Подільського регіонального онкоцентру увійшов до числа 5 проєктів «Великого будівництва-2021», які отримають додаткове фінансування  за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку.

«Спільними зусиллями з державного бюджету на Подільський онкоцентр вдалось залучити 64 млн грн. Народні депутати України Анатолій Драбовський та Максим Пашковський залучили субвенцію на соціально-економічний розвиток у сумі 44 млн на придбання лінійного прискорювача та комп’ютерного томографа. З державного фонду регіонального розвитку спрямовано на реконструкцію хіміотерапевтичного корпусу 20 млн грн.»,- підсумував Сергій Борзов.

#ВеликеБудівництво_Вінниччина

#Великебудівництво

#ВеликебудівництвоПрезидентаЗеленського