Заступниця голови ОДА Наталя Заболотна у прямому включенні під час форуму  "Вінниччина Молодіжна:  Ініціюй та Дій", що триває в області, наголосила на важливості молоді у формуванні сьогодення та майбутнього нашої держави.

«Я вкотре переконалася, що молодь посідає надважливе місце у формуванні і нашого сьогодення, і нашого майбутнього. Молодь вже сьогодні творить своє завтра. Молодіжна політика за своєю сутністю складається з двох основних речей: молодь повинна мати можливості висловлювати та продукувати ідеї, а влада на усіх рівнях має створювати умови для їх підтримки та реалізації. Молодіжна політика є наскрізною в усіх сферах суспільного життя. Адже і сьогодні є молоді медики, педагоги, підприємці, екологи, які мають чудові ідеї та вже сьогодні працюють на розвиток у своїх сферах», – поділилася вона своїми думками із учасниками та учасницями Форуму.

Вітаючи учасників та учасниць Форуму, Наталя Заболотна побажала їм незламної віри в себе та в свою справу, ніколи не зупинятись, а за найменшої нагоди розвивати себе, бути активними та дієвими.

Під час Форуму учасниками було досягнуто домовленості обов'язково зустрітися із заступницею голови ОДА офлайн, під час обговорення проєктів молоді, які мають увійти до Обласної програми "Молодь Вінниччини" на 2021-2025 роки.