Шановні держслужбовці Вінниччини!

Прийміть щирі вітання і слова вдячності за вашу працю з нагоди професійного свята – Дня державної служби України.

Ваша робота завжди на видноті для кожного громадянина, адже в суспільстві ви відіграєте важливу комунікативну роль між владою і громадою! Ви покликані на якісне і своєчасне вирішення нагальних питань, пов`язаних із адміністративним регулюванням, діяльністю органів державної та місцевої виконавчої, представницької влади, і від того, наскільки чітко і правильно ви спрацюєте залежить рівень довіри суспільства до владних інституцій,  до держави загалом.

Це велика відповідальність – представляти ДЕРЖАВУ, бути її уповноваженою особою, здійснювати свою роботу від її імені. І тому відбір на державну службу – це справді жорсткий, втім, і справедливий конкурс, адже на цій роботі мають працювати лише освічені і досвідчені фахівці. Впевнений, що саме такі держслужбовці і складають основну когорту служителів держави на Вінниччині.

Сьогодні перед усіма нами непросте актуальне завдання – реформування, удосконалення, оновлення. Ми не маємо стояти на місці; ми маємо кожного дня втілювати у своїй діяльності інноваційні технології, якісні ідеї, креативне мислення аби не пасти задніх у цьому світі, який надзвичайно стрімко набуває технологічного розвитку. І ці зміни покликані підвищити авторитет як державної служби, так і держави загалом  - і в самій Україні,  і на міжнародній арені.

Один із пріоритетів  державної політики – це забезпечення чесності, прозорості та відкритості у формуванні й прийнятті владних рішень. І я впевнений, що разом ми працюватимемо на спільну мету: відповідальна  та професійна діяльність державних службовців. А  це - запорука якісного іміджу держави Україна. Це і має бути управлінським принципом вітчизняної Державної служби.

 Миру, добра, здоров`я  і професійних успіхів вам, шановні колеги!

Слава Україні!

З повагою

голова обласної державної адміністрації                                                Сергій БОРЗОВ