Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков розпочав засідання Погоджувальної ради депутатських фракцій та груп із заклику до дотримання дисципліни у сесійній залі. 

«Сподіваюсь, що робота Парламенту буде проходити з більшою повагою депутатів один до одного і до тих, хто нас сюди делегував. Під час регіональних відряджень я часто чую позитивну оцінку нашої роботи, але людям іноді незрозуміла поведінка депутатів у залі. Це стосується кави, їжі, вирішення власних справ. Давайте працювати так, щоб люди бачили і відчували нашу роботу», - підкреслив Дмитро Разумков. 

Голова Парламенту також наголосив на важливості злагодженої, конструктивної роботи Верховної Ради. «Ви можете погоджуватися із пропозиціями і законопроектами, можете виступати проти. Але Верховна Рада має демонструвати, що вона може працювати консолідовано, враховуючи інтереси всіх – і своїх колег по Парламенту, і своїх виборців, і своїх опонентів. Сподіваюсь, така робота стане одним із надбань Верховної Ради дев’ятого скликання», - зауважив Голова Парламенту.