Під час робочого візиту до Київської області Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков відвідав Український державний медико-соціальний центр ветеранів війни, де ознайомився з лікувально-реабілітаційною базою Центру. 

«Сьогодні такі заклади дійсно важливі для України, адже багато людей повертається з війни і потребує реабілітації. Необхідно, щоб воїни, які пройшли АТО/ООС, отримували гідну підтримку і змогли повернутися до нормального емоційного, психологічного і фізичного стану», - підкреслив Дмитро Разумков.

Голова Парламенту також поспілкувався з персоналом закладу та учасниками АТО/ООС, які перебувають на реабілітації в Центрі. Він подякував ветеранам за службу і запевнив у готовності Верховної Ради України зробити все можливе для припинення війни на Донбасі та відновлення територіальної цілісності України.

 Довідково:

Метою діяльності Центру є надання  необхідної  лікувальної,   реабілітаційної та соціальної допомоги ветеранам  війни,  учасникам Революції Гідності та АТО/ООС на сході України, учасникам бойових дій, особам з інвалідністю внаслідок  війни,  учасникам війни та особам,  на яких  поширюється чинність Закону  України "Про статус ветеранів війни,  гарантії їх соціального захисту". У закладі активно проводиться комплексна реабілітація - медична, фізична та психологічна. 

З 1975 року в Центрі проведено лікування та реабілітацію  понад 400 тисяч ветеранів війни. Також у Центрі  проведено реабілітацію близько 8 тисяч учасників АТО, станом на 10.02.2020 року проходить реабілітацію 185 учасників АТО.