Шановні  співвітчизники!

Дорогі мої земляки !

         До незалежності Україна йшла довгим, тяжким і жертовним шляхом, дорого за неї заплатила. За нею - і трагічні, і героїчні сторінки історії нашого народу.

     24 серпня 1991 року, продовжуючи тисячолітню традицію державотворення в Україні Верховна Рада Української Республіки урочисто проголосила незалежність України та створення самостійної української держави.

З того часу весь український народ відзначає державне свято -

День незалежності України!

         Впевнений, що кожен з нас, пройшовши надзвичайно складний, суперечливий і напружений шлях становлення нашої країни, особливо, протягом останніх п*яти років навіки переконався: незалежна Україна – це не мінливе явище, а беззаперечний факт як дійсності, так і нашого майбутнього!  

         Твердо переконаний, що кожен житель славної Вінниччини може чесно подивитись у вічі нашій неньці-Україні, і від імені усієї Вінницької громади привітати її  з ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!  

       Сьогодні ж, вітаючи країну із 28-річчям я констатую: Вінницька область є беззаперечним лідером в Україні по темпах економічного розвитку, нарощування показників в промисловості, сільському господарстві, соціально - гуманітарній сфері.

         Ми зберегли ту стабільність, яка дала можливість збільшити обсяги виробництва, доходи громадян, залучити ще чимало іноземних інвестицій і системно створювати нові робочі місця на нових сучасних виробництвах!

        Ми в лідерських групах в сфері реформування охорони здоров*я, освіти, культурного й просторового розвитку, децентралізації, та реалізації принципів «народної дипломатії»!

Нам є чим пишатись, і місця для песимізму немає! Все тільки починається!

Життя продовжується.

Ми – народ великої держави!

Зі святом, земляки, з днем НЕЗАЛЕЖНОСТІ !!! Слава Україні!

 

З повагою,

голова Вінницької обласної державної адміністрації                                                                  Валерій Коровій.